top of page
עוגת קלפוטי משגעת

עוגת קלפוטי משגעת

אנחנו בקיץ וז שיא עונת הפירות , העוגה הזו רכה , טעימה וזו הגירסה הכי טעימה לכל מי שסוכרתי או אוכל דל פחמימה .

לא תרגישו שאין בה סוכר בכלל . 



אז מה צריך ?

2 כוסות של כל פרי שאתם רוצים - אני השתמשתי באגס, נקטרינה ושזיפים צהובים .

1 קופסת שמנת מתוקה 

4 כפות אבקת סוכר סוויטנגו 

2 ביצים 

1 חלמון (הצהוב)

1 כפית תמצית וניל 

חצי כוס קמח שקדים 

1 כף אבקת אפייה 

1/2 כוס שקדים פרוסים 


תוספת ליד העוגה 

1 מיכל שמנת מתוקה 

2 כפות אבקת סוכר סוויטנגו . 

אופן ההכנה:

  1.  משמנים היטב תבנית קטנה 30*30 סמ 

  2. מניחים את כל הפירות ומפזרים מעל כף גדושה של אבקת סוכר סוויטנגו ואת השקדים הפרוסים . 

  3. בקערה נפרדת , מערבבים את הביצים , סוכר סוויטנגו , תמצית וניל ושמנת ומערבבים 

  4. מוסיפים את קמח שקדים ואבקת אפייה.

  5. שופכים את הבלילה מעל לפירות עד כדי כיסוי מלא , מנערים מעט את התבנית .

  6. אופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות , או עד שהקלפוטי שחומה מלמעלה אך לא יבשה לגמרי .

תוספת טעימה עם הקלפוטי .

להקציף מיכל שמנת מתוקה יחד עם 2 כפות סוויטנגו .

ולהוסיף לכל פרוסה בצד מעט מהקצפת . 


בתיאבון . 

Faded Sandpaper

מתכונים נוספים

שוקו חם דל פחמימה עשיר בחלבון
Green Salad
קינוח ג'לי דל פחמימה
Green Salad
קינוח דל פחמימה טעים וקאנצ'י מדפי אורז
Green Salad
קרפ דל פחמימה
Green Salad
bottom of page