top of page
מעדן שיבולת שועל
רכיבים :
שיבולת שועל - רצוי ללא גלוטן
תפוח חתוך לקוביות קטנות
2-3 אגוזי פקאן / מלך / שקדים קצוצים
חצי בננה פרוסה לפרוסות
חצי אגס חתוך לקוביות קטנות
פירות יער - לא חובה
חלב סוי / שקדים / קוקוס
דבש .
אופן ההכנה :
לקחת צנצנת בגודל נוח לנשיאה 150-200 מ"ל
לעשות שכבות של
2 כפות שיבולת שועל
מעל מעט אגוזים
מעל פרות
שוב שיבולת שועל
להזליף מעט דבש / סילאן
ושוב להמשיך עם השכבות עד שמגיעים לגובה 2/3 של הצנצנת
לשפוך את החלב שנבחר ולהשאיר מעט מקום לשיבולת שועל להתנפח
להכניס למקרר תוך 2-3 יש לכם מעדן שיבולת שועל מוכן .
** זו ארוחת ה- 10 לבית הספר שילדי לוקחים עימם , מאוד מזינה ומאוד טעימה , בימות החורף הקרים אפשר לחמם אותה מעט .
ספרו לי איך יצא בתיאבון
bottom of page