מילקי טבעוני
רכיבים לתחתית:
1 כוס קשיו לא קלוי מושרה לפחות 10 דק במים
3 כפות אבקת קקאו - רצוי אורגנית
1/4 כוס מייפל או דבש או סילאן
1/4 כוס אספרסו או כף קפה נמס מומס במים
רכיבים לקרם הקוקוס:
1 קופסאת קרם קוקוס - ששהתה במקרר לפחות 24 שעות
1 כף מייפל או אבקת סוכ
אופן ההכנה:
מכניסים לבלנדר את כל הרכיבים לתחתית ומעבדים למחית חלקה אם צריך מוסיפים מספר כפות של מים , העיסה צריכה להיות סמיכה מאוד ולא דלילה.
מכניסים לתוך צינצנות קטנות או כוסות כף שתיים מן העיסה ושומרים במקרר.
להכנת קרם הקוקוס:
חשוב מאוד שהקופסא תשהה במקרר. כך הקרם מתקשה. לפני פתיחת הקופסא יש להפוך אותה ולפתוח אותה מהצד התחתון ולשפוך את כל הנוזלים מעל ולהשאר רק עם הקרם ששקע, את הקרם מקציפים כמו שמנת מתוקה ומוסיפים את הסוכר.
שוב ממלאים את הכוסות / צנצנות בקצפת ושומרים במקרר.
יש שיאמרו שהמוס מאוד משמין - אני חייבת לומר כי כל הרכיבים הם רכיבים מזינים מאוד ומכילים המון ויטמינים וערכים תזונתיים אחרים ולכן מעבר לכך שהמנה היא ממתק זהו ממתק מזין ומשביע.